mei 022019
 

Beste beachers,

 Leuk dat jullie je allemaal weer hebben aangemeld om de trainingen te kunnen komen volgen! Afgelopen dagen hebben wij weer onze uiterste best gedaan om de groepen samen te stellen en aan ieders wensen te voldoen.

Trainers jeugd en senioren

We hebben twee hele leuke en goede trainers bereid gevonden om jullie te komen trainen. Robin van de Velde (dinsdag) en Dustin Bontrop (maandag en woensdag) zullen de komende 8 trainingen voor ons klaar staan!

Robin: 

Vorig jaar heeft zij ook trainingen verzorgd bij Kratos en dus ook dit jaar staat ze weer paraat voor ons op de dinsdag. Robin speelt zowel in de zaal als op het strand op het hoogste niveau.

Trainingen in de zaal geeft ze al 10 jaar, beachtrainingen is ze de laatste paar jaar er ook nog bij gaan doen, jeugd en senioren. Als spelverdeler een tactische speler die ons veel bij kan gaan brengen!  

Dustin: 

Speelt al vanaf zijn 5e jaar (beach)volleybal. Libero in de zaal en afgelopen jaar met Dynamo (eredivisie) de beker gewonnen. Op het strand is hij groot geworden onder de vleugels van zijn vader, en speelt hij nu al een aantal jaar op het hoogste niveau. 

Naast spelen geeft hij al jaren training op elk niveau en elke leeftijd. Een zeer gedreven speler die het beach(volleybal) in zijn bloed heeft zitten en ons nog veel kan leren!

Beide hebben er veel zin in om te komen trainen. Met veel beachervaring hebben wij er ook de volste vertrouwen in dat ze jullie komende weken veel gaan leren en wat zaaltechnieken eruit zullen poederen met zand:)

 Trainingsschema en indelingen

Omdat we 1 hoofdtrainer hebben op twee velden en het beachvolleybal niveau moeilijk in te schatten is op basis van het zaalniveau, hebben we er in samenspraak met de trainers voor gekozen om per 2 velden 1 grotere groep samen te stellen. 

Dat betekent dat het aan de trainers is om de groepen op te splitsen over de velden. Dat kan zijn op basis van niveau, maar ook op basis van de oefening die er gegeven wordt. Hierin laten we de trainers per training de keuze.

 Hulptrainers gezocht!

Robin en Dustin zullen training geven over twee velden. Dit betekent dat zij heel graag “hulptrainers” hebben die ondersteunen tijdens de trainingen. 

Daarmee kunnen zij rondlopen en aanwijzingen geven. Diegene die hebben aangegeven wel (standby) trainer te willen zijn, zullen we benaderen om invulling te geven aan de ondersteuning bij de trainingen.

 Groepsapp per trainingsgroep

Wij zullen per (gecombineerde) trainingsgroep 1 groepsapp aanmaken. Via deze app kan je je afmelden (bij voorkeur ten minste 1 dag van tevoren!). 

De trainer zal hier ook onderdeel van zijn. Indien je bezwaar hebt tegen het delen van je telefoonnummer door het onderdeel zijn van de groepsapp horen wij dit graag uiterlijk 4 mei.

 We wensen jullie heel erg veel beachplezier toe!! Met vragen: bel of mail ons gerust.

 Een zonnige groet,

 De beachcommissie,

Koen, Alain, Pippi, Mirjam, Renée