Delftse Beach Competitie

 

dbc logo

Na de grote successen van de eerdere Delftse Beach Competitie, organiseren we dit jaar wederom een nieuwe editie samen met onze beachvrienden Delta en Punch. Dit jaar spelen de heren op donderdagavond en de dames op de vrijdagavond.

Let op:
Vanaf 2016 verlopen de inschrijvingen van de DBC voor leden van Kratos Beach niet meer via Kratos maar via de DBC. Inschrijven gaat PER TEAM door één van de spelers. De constibutie van de DBC zal via een aparte automatische incasso eenmalig van je rekening worden afgehaald.

Verder gelden ook dit jaar weer de volgende punten:

  • Er worden zes competitierondes gespeeld. Iedere ronde speel je in een poule van vier of vijf teams.
  • Iedere week speelt ieder team een ronde.
  • Er zijn drie competitie-rondes op één avond: 18:00 – 19:30, 19:30 – 21:00 en 21:00 – 22:30.
  • De competitie wordt gespeeld op zowel donderdagavond (heren) als op vrijdagavond (dames).
  • De nr. 1 promoveert twee poules, de nr. 2 promoveert één poule. De nr. 4 en de nr. 5 degraderen respectievelijk één en twee poules. Bij poules met afwijkende indelingen beslist de beachcommissie.
  • De kosten van €30,- worden dit jaar per team verrekend en zullen bij de automatische incasso worden verdeeld over het aantal spelers binnen dat team.
  • Ieder team is verantwoordelijk voor hun eigen bal. Op de locaties zijn geen wedstrijdballen aanwezig.

Je speelt dus zes weken lang op dezelfde avond. Afhankelijk van de poule waarin je speelt, speel je wel op een ander tijdstip of andere locatie.

De Delftse Beach Competitie 2018 start op 16 /17 mei. De laatste ronde is op 27/28 juni. Eventueel kan de competitie nog een week uitlopen, indien wedstrijden geen doorgang hebben kunnen vinden.

Reglementen, standen en programma’s worden centraal bijgehouden op www.delftsebeachcompetitie.nl

 

 Posted by at 10:32