Algemene informatie

 

Ook dit jaar organiseert Kratos Beach één van de toernooien. In Delft zal het toernooi plaatsvinden op zaterdag 16 juli en zondag 17 juli (één speeldag per categorie, de speeldag is afhankelijk van het aantal inschrijvingen in de verschillende categorieën)!

In seizoen 2014 deed Kratos Beach voor het eerst mee met het NeVoBo Junior Beach Circuit! Dit Beach Circuit bestaat in de zomer van 2016 uit 52 beachtoernooien in heel Nederland, waaraan alle A-, B- en C- jeugd mee kan doen. De toernooien zijn voor ervaren, maar ook voor startende teams. Je moet je team zelf inschrijven voor de toernooien, dus je kunt ook zelf bepalen aan hoeveel toernooien je meedoet.

Je mag aan alle toernooien meedoen in heel Nederland en elke keer met een andere partner als je dat wilt. Bij ieder toernooi verzamel je individuele rankingpunten. Hoe groter het toernooi en hoe hoger je met je partner eindigt bij een toernooi, hoe meer rankingpunten je verzamelt. Na elk speelweekend wordt de totale ranking van het Junior Beach Circuit bijgewerkt en zie je hoeveel punten je individueel hebt gehaald. Voor de ranking geldt dat de resultaten van de vier beste toernooien tellen. Als je meer toernooien dan vier toernooien hebt gespeeld, vervallen de slechtste resultaten. Je hoeft dus niet alle toernooien te spelen.

Als jij en je beach partner waarmee je aan de Junior Beach Circuit Finals wilt meedoen samen genoeg individuele punten hebben gehaald (top 4 in de regio waar je ingeschreven staat) en aan alle voorwaarden van het circuit hebben voldaan, dan plaats je je voor de landelijke Junior Beachcircuit Finals.

Meer informatie vind je op de site van de NEVOBO.

FB_IMG_1461852015434

De uitgebreide reglementen van het Junior Beach Circuit vind je hier.

 

 Posted by at 13:13