Lente Indoor Beachtoernooi

 

Het beachseizoen zit er weer aan te komen en om dat te vieren, organiseert Kratos Beach een indoor beachtoernooi! Vorig jaar was de kick-off van dit hopelijk jaarlijks terugkerend evenement in het Haagse Lindobeach. Dit jaar gaan we op bezoek bij La Playa in Rijswijk, een mooie hal met beachvelden, Padelvelden en een grote terrasruimte. Dus trek die stoffige beachkleding uit de kast en doe lekker mee! Iedereen is welkom.

Waar:
Indoorhal La Playa in Rijswijk
Wanneer:
Zondag 10 april – 13.30 tot 16.30
Kosten:
De prijs voor de veldjes is €12,00 p/p. Er wordt nog met La Playa gekeken naar een arrangement met wat hapjes en drankjes.
Aantal deelnemers:
20 mensen (vol = vol)
Toernooi opzet:
Individueel aanmelden, tijdens het toernooi worden iedere ronde nieuwe tweetallen gemaakt voor de afwisseling. Punten worden bijgehouden per persoon en aan het eind neemt de top 4 het tegen elkaar op in een ware finale.

Je kan je aanmelden via beach@vvkratos.nl Wees er snel bij want VOL = VOL! We hopen jullie 10 april te zien in La Playa in Rijswijk!

http://www.hvvras.nl/images/stories/Training_selectie_alternatief_2.jpeghttp://www.korfbalstars.nl/wp-content/uploads/2015/11/laplaya2.png