mrt 152014
 

Gido+VermeulenAfgelopen jaar hebben we een geweldige start van het eerste beachseizoen bij Kratos gehad. Iedereen was zeer enthousiast over de trainingen, de competitie en de gezelligheid achter de sporthal. De beachcommissie is achter de schermen weer druk bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen en wil daarbij de resultaten van het afgelopen seizoen natuurlijk overtreffen.

Echter, waar we dit jaar weer tegenaan lopen en wat cruciaal is voor een succesvol beachseizoen, is een tekort aan beachtrainers. We hebben de ambitie om, net als vorig jaar, te trainen in kleine groepjes en per veld/groep een trainer te hebben. Als we niet voldoende trainers hebben, worden groepen samengevoegd, moeten we 1 trainer op 2 velden tegelijk inzetten en/of kunnen we simpelweg geen beachtrainingen aanbieden. En getuige de positieve reacties van jullie vorig seizoen lijkt ons dat een ongewenste situatie.

Dus: wil je als beachtrainer jouw steen bijdragen aan een succesvol Kratos Beach? Meld je dan bij de beachcommissie. Het gaat net als vorig jaar om het verzorgen van acht beachtrainingen in mei en juni op de maandag-, dinsdag- of woensdagavond. We hebben twee readers vol lesmateriaal en voorbeeldoefeningen, er komt weer een trainersworkshop en uiteraard is er bij de beachcommissie voldoende kennis en ondersteuning om de beginnende trainers op weg te helpen

Laat Kratos Beach niet stranden en meld je nu nog aan als vrijwilliger!

 Posted by at 16:15