mrt 162014
 

Beste beachers!

Nu de winter definitief voorbij is en de zon harder schijnt dan ooit tevoren, begint het bij menigeen weer letterlijk en figuurlijk te kriebelen: het beachvolleybalseizoen komt eraan! Afgelopen weekend heeft de beachcommissie een aantal belangrijke zaken voor het beachseizoen 2014 besproken. We zijn erg tevreden over afgelopen seizoen en willen deze lijn ook dit jaar weer voortzetten. We moeten nog de allerlaatste puntjes op de i zetten en heel spoedig worden de inschrijvingen voor Kratos Beach 2013 geopend! Wel willen we jullie nu alvast op de hoogte stellen van de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. Heb je nog vragen of opmerkingen, horen wij het natuurlijk graag!

De belangrijkste wijzigingen ten opzichte van vorig jaar zijn:

  • Trainingen: de opzet van de trainingen blijft hetzelfde als vorig jaar. Er worden acht trainingen verzorgd. Deze trainingen vinden plaats op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Uitgangspunt is max. 8 mensen per groep/veld. De trainingstijden ten opzichte van vorig jaar zijn met een half uur vervroegd; de trainingen zullen nu starten om 17:30 (jeugd), 19:00 en 20:30. Dit in verband met de duisternis en de temperatuur. De eerste trainingen starten in de week van 12 mei. Na deze acht trainingen worden er nog drie inlooptrainingen georganiseerd.
  • Delftse Beach Competitie: naar aanleiding van jullie feedback is de DBC enigszins aangepast. De opzet van de laddercompetitie blijft behouden. In plaats van vier rondes worden er nu zes competitierondes gespeeld. Daarnaast speelt ieder team iedere week. De heren spelen op donderdagavond, de dames spelen op vrijdagavond. Daarmee is het duidelijker wanneer je speelt. Tijd en locatie hangen nog wel af van de poule waarin je speelt. De competitie-rondes starten om 18:00, 19:30 en 21:00. De eerste competitie-ronde start tevens in de week van 12 mei. Meer informatie staat hier.
  • Junior Beach Circuit: De Nevobo organiseert voor de jeugd een speciaal Beach Circuit. Elf verenigingen organiseren een aantal beachtoernooien, voor A-, B- en C-jeugd! Je kan je als team voor een aantal van deze toernooien inschrijven. Speel je meerdere toernooien mee, dan krijg je punten per toernooi. Haal jij met je beachpartner voldoende punten? Dan speel je mee met de Regio Beach Finals in Scheveningen! Meer informatie staat hier.
  • Agenda: We zijn druk bezig met het invullen van de weekenden met een aantal activiteiten, waaronder enkele toernooien en een feestje met Punch en Delta. In de balk links en in het menu ‘agenda‘ zijn ook externe toernooien en activiteiten opgenomen. Het eerste toernooi staat (vooralsnog) gepland op 3 mei; een openingstoernooi om het seizoen officieel te openen!
  • Ondersteuning trainers: Op de beachsite realiseren we een speciaal gedeelte voor onze trainers, waarop we informatie, oefeningen, filmpjes en ander nuttig materiaal willen plaatsen. Zo kunnen we onze kennis delen en (beginnende) trainers op weg helpen. Dus: leuke training gehad? Slimme oefeningen bedacht? Interessant filmpje gezien? Zowel spelers al trainers: mail de beachcommissie!
  • Kratos Beach Kleding: In samenwerking met de kledingcommissie gaan we dit jaar ook beachkleding aanbieden; vooralsnog bestaat het aanbod uit een dames/herenshirt en een vest. Later hierover meer!
  • Huisregels: Om het veld in goede conditie te houden en om te voorkomen dat we dit jaar weer zoveel ballen kwijtraken, hebben we een kort huisreglement opgesteld. Deze vind je hier.

Kratos Beach: we gaan weer beginnen!! schuilnummerdor2-484x279[1]

 Posted by at 14:13