apr 012014
 

Beste beachers!

Eindelijk! De inschrijvingen voor Kratos Beach 2014 zijn geopend! Voordat je je meteen gaat inschrijven, graag even jullie aandacht voor het volgende: in deze mail staat heel veel informatie over Kratos Beach, de seizoensagenda, de vernieuwde opzet van de Delftse Beach Competitie en het (voor ons eveneens nieuwe) Nevobo Junior Beach Circuit! Lees daarom deze (lange) mail goed door en schrijf je dan in!

De prijzen van de lidmaatschappen zijn ten opzichte van vorig jaar iets gestegen. Dit komt doordat we meer kosten moeten maken voor het onderhoud aan de velden en door de financiële situatie van de vereniging. Hieronder de verschillende lidmaatschappen:

Lidmaatschap: Omschrijving: Prijs:
Free Beach Toegang tot het Kratos Beach Center, meedoen met georganiseerde toernooien. € 30
Free Beach + trainingen Toegang tot het Kratos Beach Center, meedoen met georganiseerde toernooien.
8 trainingen van 1,5 uur
€ 50
Free Beach + competitie Toegang tot het Kratos Beach Center, meedoen met georganiseerde toernooien.
6 competitieronden bij Kratos, Punch en Delta
€ 45
Free Beach + trainingen + competitie Toegang tot het Kratos Beach Center, meedoen met georganiseerde toernooien.
8 trainingen van 1,5 uur
6 competitieronden bij Kratos, Punch en Delta
€ 65
Free Beach Jeugd Toegang tot het Kratos Beach Center, meedoen met georganiseerde toernooien.
8 jeugdtrainingen van 1,5 uur
€ 40

Uitgebreide informatie over de lidmaatschappen vind je op de hier!

Ook zijn er – naar aanleiding van de feedback die door de beachleden van vorig jaar gegeven is – een aantal wijzigingen:

  • Trainingen: de opzet van de trainingen blijft hetzelfde als vorig jaar. Er worden acht trainingen van anderhalf uur verzorgd. Deze trainingen vinden plaats op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Uitgangspunt is max. 8 mensen per groep/veld. De trainingstijden ten opzichte van vorig jaar zijn met een half uur vervroegd; de trainingen zullen nu starten om 17:30 (jeugd), 19:00 en 20:30. Dit in verband met de duisternis en de temperatuur. De eerste trainingen starten in de week van 12 mei. Na deze acht trainingen worden er nog drie inlooptrainingen georganiseerd – voor de dames en de heren. Datum en tijd worden later bekend gemaakt, naar aanleiding van de inschrijvingen. We streven ernaar het trainingsschema voor vrijdag 2 mei gereed te hebben.
  • Delftse Beach Competitie: De DBC is dit jaar enigszins aangepast. De opzet van de laddercompetitie blijft behouden. In plaats van vier rondes worden er nu zes competitierondes gespeeld. Daarnaast speelt ieder team iedere week. De heren spelen op donderdag, de dames spelen op vrijdag. Daarmee is het duidelijker op welke dagen je moet spelen. Tijd en locatie hangen nog wel af van de poule waarin je terecht komt. De competitie-rondes starten om 18:00, 19:30 en 21:00. De eerste competitie-ronde start tevens in de week van 12 mei. Op Hemelvaartsdag (en de vrijdag erna) wordt niet gespeeld. Daarnaast moet ieder team zijn eigen bal meenemen, er worden geen ballen meer verstrekt vanuit de verenigingen. Meer informatie staat hierLet op: vanwege het beperkte aantal velden kunnen er maximaal 60 herenteams en 60 damesteams meedoen. Schrijf je dus snel in voor de competitie.
  • Junior Beach Circuit: De Nevobo organiseert voor de jeugd een speciaal Junior Beach Circuit. Elf verenigingen organiseren verspreid over de hele zomer een aantal beachtoernooien, voor A, B- en C-jeugd! Je kan je als jeugdteam voor (een aantal van) deze toernooien inschrijven. Per toernooi krijg je, afhankelijk van de uitslag, een aantal punten. Inschrijvingen verlopen via de Nevobo en zij houden ook de ranking bij over alle toernooien. Meer informatie staat op de site.
  • Junior Regio Beach Finals: Als je meespeelt met het Junior Beach Circuit, maak je kans om mee te spelen met de Regio Beach Finals in Scheveningen. Om mee te dingen naar de titel “Beste juniorbeachteam van Nederland”, moet je minimaal drie Junior Beach Circuit-toernooien spelen. Speel je meer toernooien, dan tellen alleen de uitslagen van de drie beste toernooien. Als je wil spelen voor de Regio Beach Finals, dan is het belangrijk dat je met een vaste beachpartner speelt. Bij deelname aan de twee toernooien in Scheveningen en het toernooi bij Kratos Beach, maak je dus al kans op deze Regio Beach Finals! Meer informatie op: http://www.volleybal.nl/beachvolleybal/toernooien-spelen/junior-beachcircuit/regio-beach-finals.
  • Ondersteuning trainers: Op de beachsite realiseren we een speciaal gedeelte voor onze trainers, waarop we informatie, oefeningen, filmpjes en ander nuttig materiaal willen plaatsen. Zo kunnen we onze kennis delen en (beginnende) trainers op weg helpen. Dus: leuke training gehad? Slimme oefeningen bedacht? Interessant filmpje gezien? Zowel spelers als trainers: mail de beachcommissie!
  • Kratos Beach Kleding: In samenwerking met de kledingcommissie gaan we dit jaar ook beachkleding aanbieden; vooralsnog bestaat het aanbod uit een dames/herenshirt en een vest. Later hierover meer!
  • Huisregels: Om het veld in goede conditie te houden en om te voorkomen dat we dit jaar weer zoveel ballen kwijtraken, is een kort huisreglement opgesteld. Deze staat op de site.
  • Agenda: We hebben voor dit seizoen al een beachagenda opgesteld. Op de site hebben we ook een aantal externe toernooien genoemd, zoals het Beach Circuit, de Grand Slam en dergelijke. Kijk op www.kratosbeach.nl/agenda voor een overzicht!

En dan nu het inschrijven. Net als vorig jaar gaat het inschrijven via een online formulier en dat formulier kan je hier vinden! Omdat we vorig jaar (te) weinig tijd hadden om trainers te zoeken en een indeling te maken, sluit de inschrijftermijn al op 20 april 2014!
Mocht je naar aanleiding van deze email nog vragen hebben, mail ons dan of spreek ons even aan in de hal!

Heel veel plezier dit seizoen en we zien jullie graag – achter de hal!

De beachcommissie,

Rick van Akkeren
Bastiaan van den Berg

 Posted by at 01:07