apr 072014
 

De inschrijvingen voor de competitie zijn afgelopen dagen erg hard gegaan. Dat betekent dat de herencompetitie momenteel vol zit. Als je beachpartner zich al heeft aangemeld, kan je je nog inschrijven en is jullie team gegarandeerd geplaatst in de competitie. Als jij en/of je beachpartners zich nog niet hebben aangemeld, kunnen jullie je nog wel inschrijven, maar komen jullie op de reservelijst terecht. Mochten er teams uitvallen, kunnen jullie benaderd worden om mee te spelen. Sta je op de reservelijst, maar speel je uiteindelijk geen competitie, kan je je lidmaatschap kosteloos opzeggen of omzetten in een ander lidmaatschap.

Voor de damescompetitie zijn nog enkele plaatsen vrij, dus schrijf je snel in als je zeker wilt zijn van een plek in deze competitie!

 Posted by at 23:40