apr 202014
 

De Kratos-webshop is uitgebreid met een aantal handige artikelen. We hebben een aantal beachballen én beachsokken toegevoegd. Deze worden in de week voor de trainingen éénmalig besteld bij onze leveranciers, zodat je vanaf de start van het beachseizoen kan genieten van je spullen. Uiterste besteldatum voor de ballen en de beachsokken is 30 april. De beachkleding is het hele seizoen te bestellen, maar wil je ook deze artikelen vanaf 12 mei hebben, bestel deze dan ook uiterlijk 30 april!

Bestellen kan via http://webshop.kratosbeach.nl/

Gala Beach Play 10 Gala Smash Plus 10 Mikasa VLS 300
beach play klein smash plus klein beach champ klein
Een goede bal voor recreatief gebruik. Dit is de officiële bal die in de eerste en eredivisie wordt gebruikt op de Nederlandse velden Deze bal is gebruikt op de Olympische Spelen 2012 in Londen. Normaal gesproken kost deze bal rond de 60 euro!
€ 20,99 € 35,99 € 34,99
Vincere sandsocks
vincere-sandsocks-zwart
De voorgevormde neopreen zool van de Vincere Sandsocks zorgt ervoor dat de voet wordt beschermd tegen koud zand, scherp zand, heet zand en uitdroging. De zool van de Vincere beachsokken heeft een ruw relief wat zorg draagt voor betere grip in het zand. De beachsok zorgt bovendien voor een groter contactoppervlak met het zand, waardoor je afzet krachtiger wordt.
€ 22,95
 Posted by at 23:56