jun 252014
 

jbc 2

Aanstaand weekend is het een grote drukte op de Kratos Beachvelden. Dit heeft gevolgen voor de veldbezetting en de mogelijkheid tot Free Beachen.

Zaterdag 28 juni vindt het Nevobo Junior Beach Circuit plaats op de beachvelden. Dit toernooi duurt tot 18.00 uur, exclusief eventuele uitloop. Free Beachen is dus overdag niet mogelijk, ’s avonds uiteraard wel.

Zondag 29 juni wordt in de ochtend ook nog een deel van het Junior Beach Circuit gespeeld. Dit duurt naar verwachting tot 13.30. Tot die tijd is het ook niet mogelijk om vrij te spelen. Vanaf 13.30/14.00 zijn beide velden weer vrij.

Ook wordt er op zondagmiddag een WK BBQ georganiseerd.  We beginnen om 16.00 uur met een barbecue bij de beachvelden en daarna kan je om 18:00 uur de wedstrijd bekijken via de beamer in de Kratos-kantine. Voor de barbecue regelt Kratos de barbecues, de kolen, plastic borden, bestek, sauzen en natuurlijk het drinken. Het eten (brood, vlees, salades) zal iedereen dus zelf moeten meenemen. Je hoeft je dus niet vooraf aan te melden.

Benieuwd naar het Junior Beach Circuit? Kom dan gerust even kijken. We zoeken ook nog vrijwilligers die ons willen helpen met verkoop van drankjes, broodjes, tellen en helpen met de schema’s.

 Posted by at 01:12