apr 012015
 

beach afbeelding 01

Beste Beachers,
Eindelijk! De inschrijvingen voor Kratos Beach 2015 zijn geopend!
De prijzen van de lidmaatschappen zijn ten opzichte van vorig jaar gelijk gebleven. Wel hebben we dit jaar twee nieuwe, aanvullende trainingsabonnementen: Het training+ abonnement en het DBC-jeugd abonnement. Hieronder de verschillende lidmaatschappen naast elkaar gezet. Uitgangspunt is dat er altijd een Free Beach lidmaatschap wordt afgesloten met daarbij keuze uit verschillende aanvullende abonnementen.
Lidmaatschap: Omschrijving Prijs:
Free Beach Toegang tot het Kratos Beach Center, meedoen met georganiseerde toernooien.     € 30
Trainingen 8 trainingen van 1,5 uur + € 20
Training+ 8 trainingen van 1,5 uur door gekwalificeerde Nevobo-trainer + € 40
Competitie 6 competitieronden bij Kratos, Punch en Delta (Delftse Beach Competitie) + € 15
Trainingen Jeugd 8 jeugdtrainingen van 1,5 uur + € 10
Competitie Jeugd 4 competitieronden bij Kratos op zaterdagochtend + € 10

Uitgebreide informatie over de lidmaatschappen vind je op de hier!

Aanvullende informatie:

  • Trainingen: De opzet van de trainingen blijft hetzelfde als vorig jaar. Er worden acht trainingen van anderhalf uur verzorgd. Deze trainingen vinden plaats op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Uitgangspunt is max. 8 mensen per groep/veld. De trainingen starten om 17:30 (jeugd), 19:00 en 20:30. Dit in verband met de duisternis en de temperatuur. De eerste trainingen starten in de week van 11 mei (week 20).
  • Trainingen+: Omdat een aantal leden hebben aangegeven meer uitdaging te willen in de trainingen, bieden we jullie dit jaar de mogelijkheid om training te volgen van een (externe) beachtrainer vanuit de NeVoBo. Dit training+ abonnement is m.n. bedoeld voor de meer ervaren beachers en kost 20 Euro extra t.o.v. de normale trainingen. Voor de rest is de opzet gelijk aan de reguliere trainingen.
  • Delftse Beach Competitie: De opzet van de laddercompetitie blijft behouden. Er worden zes competitierondes gespeeld en elk team speelt iedere week. Ieder team moet zijn eigen bal meenemen, er worden geen ballen meer verstrekt vanuit de verenigingen. Ten opzichte van afgelopen jaar spelen de dames dit jaar op donderdag en de heren op vrijdag. Tijd en locatie hangen weer af van de poule waarin je terecht komt. De competitie-rondes starten om 18:00, 19:30 en 21:00. De eerste competitie-ronde start in de week van 21 mei. Meer informatie staat hier.
    Let op: Vanwege het beperkte aantal velden kunnen er in totaal maximaal 60 herenteams en 60 damesteams meedoen. Schrijf je hier dus snel voor in want vol=vol.
  • Delftse Beach Competitie Junior: Dit jaar organiseren we ook een Delftse Beach Competitie speciaal voor de jeugd (tot 18 jaar). Deze competitie zal bestaan uit vier rondes en wordt iedere zaterdagochtend (tot begin van de middag) gehouden. Er wordt gespeeld in wekelijkse poules van 4/5 teams in de vorm van een laddercompetitie. De eerste ronde staat gepland voor zaterdag 30 mei.
  • Junior Beach Circuit: De Nevobo organiseert voor de jeugd een speciaal Junior Beach Circuit. Elf verenigingen organiseren verspreid over de hele zomer een aantal beachtoernooien, voor A, B- en C-jeugd! Je kan je als jeugdteam voor (een aantal van) deze toernooien inschrijven. Per toernooi krijg je, afhankelijk van de uitslag, een aantal punten. Inschrijvingen verlopen via de Nevobo en zij houden ook de ranking bij over alle toernooien. Kratos Beach zal een van deze toernooien gaan organiseren op 18 en 19 juli. Meer informatie staat op de site.
  • Ondersteuning trainers: Op de beach-site realiseren we een speciaal gedeelte voor onze trainers, waarop we informatie, oefeningen, filmpjes en ander nuttig materiaal willen plaatsen. Zo kunnen we onze kennis delen en (beginnende) trainers op weg helpen. Dus: leuke training gehad? Slimme oefeningen bedacht? Interessant filmpje gezien? Zowel spelers als trainers: mail de beachcommissie!
  • Huisregels: Om het veld in goede conditie te houden en om te voorkomen dat we dit jaar weer zoveel ballen kwijtraken, is een kort huisreglement opgesteld. Deze staat op de site.
  • Agenda: We hebben voor dit seizoen ook weer een beach-agenda opgesteld met een aantal toernooien/activiteiten van kratos Beach. Ook hebben we hier een aantal externe toernooien genoemd, zoals het WK Beach en dergelijke. Kijk op www.kratosbeach.nl/agenda voor een overzicht en reserveer deze data alvast in je agenda!

En dan nu het inschrijven. Net als vorig jaar gaat het inschrijven via een online formulier en dat formulier kan je hier vinden!

Om nog voldoende tijd te hebben om trainers te zoeken en een trainingsindeling te maken sluit de inschrijftermijn al op
20 april 2015 om 00:00!

Heel veel plezier dit seizoen en we zien jullie graag weer terug -achter de hal!