jun 122015
 
Beach Club The Hague
 
Beste Kratossers,
 
Hierbij de 4e nieuwsflits van Kratos Beach met aandacht voor activiteiten die de komende periode op de agenda staan. Deze zijn niet alleen bedoeld voor de beachers maar voor heel de vereniging. Voor een aantal activiteiten moet je je van te voren aanmelden of kaarten voor kopen, dus lees deze mail even goed door. En ook voor de jeugd is er weer het een en ander te doen.
 
We hopen op hele gezellige activiteiten met een hoge opkomst!
 
 
Beachvolleyballen op het Plein
Tijdens het WK Beach wordt het Plein in Den Haag omgetoverd tot The Hague Beach Club, zie meegestuurde PDF voor een impressie. Op zaterdag 4 juli (als we ’s avonds naar de vrouwenfinales gaan) kan Kratos gebruik maken van het Beach Centercourt dat midden op het Plein ligt. 
Om alvast in de juiste stemming te komen voor de vrouwenfinales, willen we hier ’s middags al een aantal activiteiten organiseren. Daar hebben we het volgende programma voor bedacht:
12:00-13:00: Clinic voor de jeugd (max. 12 pers.)
13:00-14:00: Clinic voor de senioren-mix (max. 12 pers.)
14:00-16:00: Inlooptoernooi King of the Court
De clinics worden gegeven door de NeVoBo. Wil je meedoen aan een van deze clinics? Geeft je dan snel op via wk@kratosbeach.nl. Voor beide clinics geldt dat de eerste twaalf aanmeldingen worden toegelaten.
 
Graag horen we het ook als je van plan bent om tussen 14:00 en 16:00 mee te doen met King of the Court. Alleen bij voldoende interesse zullen we dit door laten gaan. Anders geven we het blok tussen 14:00 en 16:00 vrij voor andere verenigingen om hier iets te organiseren.
 
 
Vrouwenfinale WK Beach
Kratos Beach heeft 75 kaarten gereserveerd voor de vrouwenfinales op zaterdag 04 juli vanaf 18:30 uur ’s avonds. Inmiddels hebben we al 49 kaarten verkocht, dus nog 26 te vergeven. 
Wil jij ook mee naar dit geweldige evenement? Stuur dan een mailtje naar wk@kratosbeach.nl waarin je aangeeft hoeveel kaarten je zou willen reserveren. Kaarten kosten 30 Euro per stuk en iedereen is welkom: vrienden, familie, teamgenoten, etc …. Nadere informatie volgt dan via de mail. Let op: vol = vol. De kaarten worden verdeeld in volgorde van betaling.
 
 
DBC Feest Midzomernacht
Zaterdag 20 juni is het zover! Kom allemaal met de voetjes in het zand genieten van de zomerse muziek en lekkere drankjes! Dit feest is extra bijzonder omdat het voor het eerst samen is met Punch en Delta. Daarom extra veel gezelligheid, onze eigen dj drop in zomerse tinten, eten, vuurkorven en loungehoek!

Het feest begint om 17.00 zodat we nog lang van de zon kunnen genieten en de laatste ronde is om 00.00.

Beachvolleybalchallengen
Een week voordat het WK Beachvolleybal in Scheveningen start, kun je je dichtbij huis al in beach-sferen wanen: samen met je vrienden en vriendinnen een balletje slaan met de voetjes in het zand!

Geinspireerd door de Ice Bucket Challenge, vragen wij aandacht voor jeugdsport in de regio Delft via de beachvolleybalchallenge. Daag vrienden/vriendinnen uit het tegen jouw team (van 2 of 4 personen) op te nemen tijdens het Summer Event Beachvolleybal 20 juni a.s. op Sportpark Tanthof!! We starten de middag om 14:00 uur met een uitleg over de spelregels en de basistechnieken. Hierna begint de ‘challenge’ en speel je tegen je vrienden/vriendinnen een wedstrijdje. Na afloop organiseert Kratos het DBC-feest in zomerse sferen. Gratis toegankelijk.

Schrijf je team (2 of 4 pers.) in via info@onzespelen.nl en geef aan wie jullie als tegenstanders uitdagen en waarom (via tekst of een audio/videobericht). Stuur ook de contactgegevens van degenen die jullie willen uitdagen mee. Zij ontvangen vanuit Onze Spelen het bericht van de uitdaging. De challengers en de challengden maken we bekend via facebook.

Wanneer: zaterdag 20 juni van 14:00-17:00 uur.
Waar: 
Sportpark Tanthof, Henk van Riessenlaan 5, 2626AB Delft
Voor wie: iedereen vanaf 12 jaar die kennis wil maken met beachvolleybal. Maximaal aantal deelnemers, dus wees er snel bij!

Organisatie: VV Kratos ism Stichting Onze Spelen. De beachvolleybalchallenge wordt ondersteund door de Sportraad van Delft.