jul 142015
 

Dit jaar vindt de 2e editie plaats van het Junior Beach Circuit op de velden bij Kratos Beach. De wedstrijden worden aanstaande zaterdag 18 juli gespeeld en niet zoals eerder gecommuniceerd op zaterdag EN zondag.

Na sluiting van de inschrijvingen aanstaande donderdag om 15:00 uur, zullen de definitieve wedstrijdschema’s gemaakt worden en per email aan de deelnemers gestuurd worden. Daarbij worden ook de aanvangstijden van de verschillende niveau’s en jongens/meisjes bekend gemaakt. In dezelfde email zullen we ook verdere details communiceren. De wedstrijden beginnen op zaterdag om 10:00 uur. Er zal vanaf 9:30 iemand aanwezig zijn van Kratos voor het openen van de keet en ook als wedstrijdleiding zal fungeren. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er alleen in de ochtend of ook in de middag gespeeld worden. Het maximaal aantal deelnemende teams aanstaande zaterdag is 20. Extra inschrijvingen komen op een reservelijst.

Vergeet niet het deelname geld over te maken naar Kratos tijdens het registreren. Mocht dit niet lukken, dan moet het deelname geld op de dag zelf betaald worden voorafgaand aan de westrijden.

Naast kwalificatie voor de Regio Beach Finals op zaterdag 22 augustus in Scheveningen valt er nog meer te winnen. Kratos heeft voor de winnende teams een leuke prijs weten te regelen!

Het beloofd mooi weer te worden. We hebben er zin. Tot zaterdag!