mrt 242016
 
Het is weer zover! De inschrijvingen voor het nieuwe beachseizoen zijn weer geopend! Je kunt je weer inschrijven voor een Free Beach lidmaatschap, het volgen van trainingen en voor de Delftse Beach Competitie (jeugd). Inschrijven kan via het inschrijfformulier van Kratos Beach.
 

Inschrijven is mogelijk vanaf vrijdag 25 maart. De sluiting is op 18 april !!

Let op: Voor de DBC-senioren dien je vanaf dit jaar na het inschrijven bij Kratos Beach ook nog apart een inschrijving te doen via de site van de DBC. Indien je geen trainingen zou volgen, dien je bij Kratos Beach een Free Beach abonnement af te sluiten. Daarna kan je je via de site van de DBC ook opgeven voor de Delfste Beach Competitie. Jeugdspelers van 18 jaar en jonger kunnen zich gewoon via de site van Kratos Beach wél opgeven voor de DBC-junior.
Hieronder wat aanvullende informatie over het inschrijven.
 

Abonnementen

Als je bij Kratos Beach wilt spelen dient je net als de vorige jaren een Free Beach lidmaatschap af te sluiten. Daarmee heb je een heel seizoen toegang tot de beachvelden en kan je meedoen aan de door Kratos beach zelf georganiseerde toernooien en evenementen. Dit Free Beach lidmaatschap kan je vervolgens uitbreiden met de volgende opties:

  • Trainingen
  • Trainingen+
  • DBC-competitie (>18 jaar)
  • DBC- Junior (<18 jaar)

We zijn dit seizoen druk bezig met het binnenhalen van goede, ervaren beachtrainers voor het geven van de trainingen-PLUS. Omdat het altijd weer lastig is om voldoende vrijwillige trainers te vinden, hopen we dat jullie zoveel mogelijk zullen kiezen voor het trainings-PLUS abonnement. Leden die deze trainingen vorig jaar gevolgd hebben zijn hier erg positief over!

DBC-senioren

In tegenstelling tot de afgelopen jaren worden er dit jaar een paar wijzigingen doorgevoerd voor de DBC-senioren:

– Inschrijven gaat in eerste instantie gewoon nog steeds via het inschrijfformulier van Kratos Beach. Alleen voor de DBC-senioren dien je je met ingang van dit jaar vervolgens nog via de site van de DBC aan te melden. Je wordt hier automatisch naar doorverwezen aan het einde van het inschijfformulier van Kratos Beach. Leden van Kratos Beach dienen zich in eerste instantie dus nog gewoon op te geven via Kratos Beach.
– Voor de DBC-senioren worden de inschrijfgelden vanaf dit jaar ook via twee verschillende automatische incasso’s afgeschreven. Aan het totaal bedrag veranderd verder niets.
– Pas na sluiten van de inschrijvingen krijg je defintief te horen of je op tijd was met inschrijven en bent toegelaten voor de DBC of niet.
– De dames spelen dit jaar op de vrijdagavond en de heren op de donderdagavond.
– De ranglijst zal wekelijks worden bijgehouden en op de site van de DBC gepubliceerd. Dit jaar geldt dat hoe verder je in het toernooi komt, hoe zwaarder de punten zullen meetellen. Met andere woorden: Tijdens de laatste rondes van een bepaalde poule zijn er meer punten te verdienen in die poule dan tijdens de eerste rondes in diezelfde poule. Meer informatie hierover volgt nog.

– Voor de DBC-junior kan je je gewoon inschrijven via de site van Kratos Beach. Jeugd speelt op zaterdag 04 juni, 11 juni en 18 juni van 11:00-14:00.:

Voor de DBC geldt verder zoals elk jaar weer vol = vol…. dus geef je snel op!!