mei 092016
 
Deze week zijn de beachtrainingen weer begonnen!! En daar konden we bijna geen geschiktere week voor uitkiezen met het heerlijke weer van dit moment.

 

Trainingen

Klik hier voor de trainingsgroepen en hier voor het trainingsschema. Kijk hier nog even goed naar, want er zijn nog een paar wijzigingen doorgevoerd sinds het eerste schema.

De trainingen worden alleen afgelast bij zware storm en/of onweer. In dat geval zal de beachcommissie jullie per e-mail/WA/facebook informeren. Bij regen gaan trainingen gewoon door. Voor de nieuwe leden: Er is na afloop van de trainingen geen gelegenheid om te douchen. Wel is er een (buiten)kraantje waarmee je het meeste zand van je kan afspoelen. Er is ook geen aparte kleedruimte beschikbaar; omkleden kan eventueel in de keet die naast de velden staat.

 

Competitie

Een week later, op 19 en 20 mei zal ook de DBC voor senioren weer van start gaan. De indelingen zijn gisteren bekend gemaakt. Helaas hebben we dit jaar bij de heren een aantal teams moeten weigeren vanwege het grote aantal inschrijvingen. Die teams zijn daar inmiddels ook over geïnformeerd.

Over de indelingen van de DBC-junior zullen we jullie binnenkort apart informeren.

 

Openingstoernooi

Volgende week zaterdag 14 mei gaat het beachseizoen officieel van start met het openingstoernooi! Dit toernooi is voor alle beachleden, ongeacht of je je ook hebt aangemeld voor de DBC of niet en is een uitstekende kans om eens te testen hoe soepel je bewegingen op het zand wel (of) niet zijn! De velden en drankjes liggen al klaar, dus twijfel niet en kom lekker een potje ballen!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@kratosbeach.nl. Dit is voor ons handig om een inschatting te maken van het aantal deelnemers. Mocht je je niet hebben aangemeld en op zaterdag toch balen van die beslissing, ben je nog steeds van harte welkom!

Inline afbeelding 1

Overige activiteiten

  • 04 juni, 11 juni en 18 juni: DBC-junior (3 zaterdagen tussen 11:00-14:00)
  • 25 juni: Familietoernooi Kratos Beach
  • 02 juli: Kratos Beachfeest
  • 17 juli: NeVoBo Junior Beach toernooi
  • Augustus: Eindtoernooi (DBC) bij Punch
Iedereen een heel fijn, warm en zonnig seizoen gewenst!