aug 082016
 

Weinig wind, wat wolken in de ochtend, zon in de middag en een temperatuur oplopend tot ergens rond 23/24 graden, leuke sfeer en prijsuitreiking op een mooi tijdstip zonder stress over de wedstrijdschema’s. Heerlijk was het! In de ochtend de competitie van de Jongens <17 en in de middag de competitie van Meisjes <17.

Met hulp van Marius, Carolien, Koen Wenker en een aantal Kratos leden die even kwamen buurten/balletje overspelen in de ochtend. Dank jullie wel allemaal; spelers, ouders, medeorganisatoren!

Bij deze de link naar de Facebook Pagina van Kratos Beach waarbij een aantal foto’s geplaatst zijn bij het evenement Junior Beach Circuit. Op een van de laatste foto’s staat ook de uitslag van de meisjes in middag.

https://www.facebook.com/events/609816175858897/?active_tab=posts