mrt 232017
 
Het is weer zover! De inschrijvingen voor het nieuwe beachseizoen 2017 zijn geopend! Je kunt je weer opgeven voor een Free Beach lidmaatschap en/of het volgen van trainingen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier van Kratos Beach.

 

De inschrijvingen van Kratos Beach sluiten op 16 april !!

 
Aanstaande zondag 26 maart om 12:00 gaan ook de inschrijvingen voor een nieuwe editie van de Delftse Beach Competitie weer open. Hier dien je je los van Kratos Beach en PER TEAM voor in te schrijven via de site van de DBC.
Hieronder wat aanvullende informatie over het inschrijven.

Abonnementen

Als je bij Kratos Beach wilt spelen dient je net als de vorige jaren een Free Beach lidmaatschap af te sluiten. Daarmee heb je een heel seizoen toegang tot de beachvelden en kan je meedoen aan de door Kratos beach zelf georganiseerde toernooien en evenementen. Dit Free Beach lidmaatschap kan je vervolgens uitbreiden met de volgende opties:

  • Trainingen – senioren
  • Trainingen PLUS – senioren
  • Trainingen – jeugd

We zijn dit seizoen druk bezig met het binnenhalen van goede, ervaren beachtrainers voor het geven van de trainingen PLUS. Omdat het altijd weer lastig is om voldoende vrijwillige trainers te vinden, hopen we dat jullie zoveel mogelijk zullen kiezen voor het trainingen PLUS abonnement. Leden die deze trainingen vorig jaar gevolgd hebben zijn hier erg positief over!

DBC-senioren

In tegenstelling tot de afgelopen jaren worden er dit jaar een paar wijzigingen doorgevoerd voor de DBC-senioren:

– Inschrijven gaat volledig via de Delftse Beach Competitie. Leden van Kratos Beach dienen zich dus separaat op te geven voor het Free Beach en de trainingen.
– Inschrijven voor de DBC gaat PER TEAM. Overleg onderling dus even wie jullie team inschrijft.
– Het inschrijfgeld wordt afgeschreven via een automatische incasso’s door de DBC (DSVV Punch) bij diegene die het team heeft ingeschreven. Deze kosten dienen de teams onderling zelf te verrekenen.
– Het totaal bedrag is voor dit jaar vastgesteld op 35 EURO per team.
– Pas na sluiten van de inschrijvingen krijg je definitief te horen of je op tijd was met inschrijven en bent toegelaten voor de DBC of niet.
– De dames spelen dit jaar op de donderdagavond en de heren op de vrijdagavond.

– De ranglijst zal wekelijks worden bijgehouden en op de site van de DBC gepubliceerd. Dit jaar geldt dat hoe verder je in het toernooi komt, hoe zwaarder de punten zullen meetellen. Met andere woorden: Tijdens de laatste rondes van een bepaalde poule zijn er meer punten te verdienen in die poule dan tijdens de eerste rondes in diezelfde poule. Meer informatie hierover volgt nog.

Voor de DBC geldt verder zoals elk jaar weer vol = vol…. dus geef je snel op!!