jul 102017
 

Beste Beacher,

Vind jij het ook zo jammer dat de DBC alweer is afgelopen? Niet getreurd! De organisatie heeft via de site laddercompetitie.nl een dames-, heren- en mixcompetitie opgezet. Als je dus zin hebt om ongeveer één keer per week een potje te spelen, wanneer je zelf wilt, dan kun je je via de instructies op onze site aanmelden voor één of twee van deze competities.

Deelname kost niets en is geheel vrijblijvend. Wedstrijden mogen gespeeld worden op het sportcentrum van de TU; óók als je geen sportkaart hebt of student bent. Na aanmelding kun je zelf teams uitdagen of uitgedaagd worden, en kun je vervolgens met je tegenstander afspreken wanneer je de wedstrijd wilt spelen en hoe lang je deze wedstrijd wilt laten duren. Vervolgens alleen even invullen wie gewonnen heeft, en er kan weer opnieuw uitgedaagd worden. De competitie is in de vorm van een piramide en hoe meer je wint, hoe hoger je komt te staan. Welk team staat straks op eenzame hoogte bovenin de piramide?

Kijk voor meer uitleg en instructies voor het aanmelden even op de site van Punch!

http://beachvolleyball.punch.tudelft.nl/zomercompetitie/

Of schrijf je direct in via https://laddercompetition.com/nl/find-competition. Gebruik dan om de competitie te zoeken de organisatiecodes: 015heren, 015dames of 015mix.

Fijne zomer!!