mrt 282018
 

Beste Beachers,

Hierbij alweer de eerste nieuwsbrief van Kratos Beach in 2018 met informatie over het nieuwe beachseizoen.

Inschrijven trainingen

Vanaf nu kun je je opgeven voor de trainingen van dit jaar. De trainingen starten in de week van 07 mei en duren weer 8 weken. Opgeven kan via de link op onze website:

https://kratosbeach.nl/inschrijven/

De inschrijvingen sluiten op zondag 22 april.

Inschrijven DBC 2018

Aanstaande donderdag 29 maart om exact 12:00 ’s middag gaan ook de inschrijvingen weer open voor de Delftse Beach Competitie. Hierbij zal weer het principe gelden van vol=vol. Dus zet deze datum in je agenda zodat je je niet vergeet in te schrijven! De heren spelen dit jaar op de donderdag en de dames op de vrijdagavonden.

De DBC begint twee weken later in de week van 17/18 mei en duurt tot en met 21/22 juni (met eventueel nog een week uitloop naar 28/29 juni).

Klusdag

Zondag 08 april staat de jaarlijkse klusdag weer gepland. Dan gaan we een aantal noodzakelijke klussen doen, onkruid van de velden verwijderen, de keet schoonmaken, etc. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Hoe meer handjes, hoe sneller we klaar zijn. Dus zet deze datum in je agenda en kom ons helpen. Een berichtje dat je erbij bent zou fijn zijn, dat kan via info@kratosbeach.nl

Familietoernooi

Gezien het succes van de afgelopen jaren, komt het Kratos familietoernooi weer terug voor een derde editie! Heb je altijd al eens samen willen beachen met jouw dochter, zoon, vader, moeder, oom, tante, opa, oma, nicht of neef? Dan is dit het ideale moment! De regel is dat in ieder geval 1 van de deelnemers in het team, een free beach abonnement heeft, dan kan de ander gratis mee.

– Wanneer: 03 juni
– Waar: kratos beachvelden
– Kosten: gratis
– Meer informatie volgt binnenkort via de nieuwsflits en via facebook

Eindtoernooi

Hou de eerste zaterdag in juli alvast vrij, want dan sluiten we een succesvol beachseizoen af met een feestelijk eindtoernooi en BBQ! Het toernooi wordt gespeeld met vaste tweetallen. Dus wil je nog 1 keer knallen met je beach-partner, of juist een keer met iemand anders (incl. mix-teams), het kan allemaal! Wij zorgen voor drankjes, eten en hopelijk mooi weer. Dan hoef jij je alleen aan te melden en erbij te zijn! Voorwaarde is dat beide deelnemers in ieder geval een free beach abonnenment hebben. hebben. (Dit geldt uiteraard niet voor deelname aan de BBQ.)

– Waneer: 07 juli
– Waar: kratos beachvelden
– Kosten BBQ: nader te bepalen
– Meer informatie volgt binnenkort via de nieuwsflits en via Facebook.