mrt 312020
 

Beste allemaal!

Jeetje wat een raar einde van het zaalseizoen! En hoe gaan we nu het komende beach seizoen aanpakken? Daarover willen we hieronder uitleg geven.

Zoals het er nu naar uitziet kunnen we pas vanaf 28 April of zelfs 1 juni beginnen met trainen. Onder voorbehoud start de Delftse Beach competitie ook direct in die week.
Jullie begrijpen vast dat e.e.a. onzeker is maar we willen toch graag vragen of jullie je willen inschrijven voor de trainingen of free beachen net wat je leuk vind.
Dit is voor ons erg belangrijk om in te kunnen schatten over welke aantallen we praten.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging, echter zullen wij pas een betaalverzoek de deur uit doen als het 100% duidelijk is dat de lichten op groen staan voor het starten van de zomertrainingen.

Het goede nieuws is dat we de hoofdtrainers in principe al vast hebben liggen. Voor dit jaar zijn dat Robin van de Velde (bekend van vorig jaar), en Jeroen van Iperen (Trainer van H1).
Beide hebben jarenlange beach ervaring op het hoogste niveau. Voor de Jeugd zijn we nog opzoek naar trainers, of Hulptrainers.

Verder willen we jullie graag vragen om te overwegen om Kratos beach te ondersteunen door:
1. Zelf hulptrainer te worden van een groep
2. Opgenomen te worden in een trainers-poule die elkaar afwisselen

Hieronder vind je de link naar het inschrijfformulier voor Trainen en Free beachen.
De inschrijvingssite voor de free beach & beachtrainingen gaat vanaf nu open en zullen we sluiten op zondag 12-04 om 23.59 uur.
Aanmelden kan via het online formulier op onze website. www.kratosbeach.nl
Met vriendelijke groeten,Pippi, Koen, Alain, Wendy, Bastiaan, Mirjam en Renée
image.png