mrt 142021
 

Tot onze grote verrassing heeft de regering afgelopen week bekend gemaakt dat volwassen vanaf 27 jaar weer in groepen van maximaal 4 personen buiten mogen sporten. Perfect voor free-beachen op 1,5 meter denken wij 🙂 Jeugdspelers en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mochten al in teamverband samen buiten sporten, zelfs zonder daarbij de 1,5 meter aan te houden.

Opstarten Kratos Beach
Vanuit Kratos Beach willen we jullie graag de mogelijkheid bieden om zoveel als mogelijk gebruik te maken van onze mooie beachvelden.
Daar hebben wij nu het volgende plan voor opgevat:
  1. Vanaf dinsdag 16 maart is free beachen weer mogelijk voor alle leden. Daarbij zullen we weer gebruik gaan maken van het reserveringssysteem. Voor free-beachen geldt dat er met maximaal 4 personen gespeeld mag worden op 1,5 m1 (dus niet blokkeren) en waarbij teams niet van samenstelling mogen wisselen.
  2. Tot eind maart mogen jeugdspelers- en senioren tot en met 26 jaar vrij trainen op de beachvelden. Daarvoor dien je zelf een trainer te vinden en een verzoek in te dienen via info@kratosbeach.nl om je tijdslot te reserveren.
  3. In april willen we proberen om een aantal trainingen te gaan verzorgen voor de echte diehards onder ons (nog wel onder voorbehoud dat de regels vanuit de overheid dit toestaan). Bij je inschrijving kun je aangeven of je hier interesse in hebt. Voor senioren gaat het dan om 4 weken extra trainen middels een aanvullend lidmaatschap. Voor jeugdspelers t/m 18 jaar zitten hier geen aanvullende kosten aan verbonden aangezien de jeugd vrijwillige trainers vanuit de vereniging krijgen.
  4. In mei/juni hopen we de reguliere trainingen weer aan te kunnen bieden voor senioren, in groepen van maximaal 6 personen per veld (ook onder voorbehoud)

Inschrijvingen zijn geopend
Inschrijven kan via onze website: www.kratosbeach.nl/inschrijven. Net als afgelopen jaar, zullen wij de automatische incasso’s pas innen als het 100% duidelijk is dat de trainingen ook echt door kunnen gaan. Na inschrijving ontvang je een bevestiging via de mail en zullen we je binnen 24 uur toegang geven tot het reserveringssysteem voor het free-beachen.

De inschrijvingen voor de trainingen sluiten op 31 maart!

Corona regels
De belangrijkste maatregelen in verband met corona zijn:

– Free-beachen alleen mogelijk na reserveren van de beachvelden voor een bepaald tijdsblok.
– Geen drankverkoop vanuit de keet en niet blijven hangen voor- of na het sporten.
– Zoveel als mogelijk gebruik maken van de ingang bij de beachvelden via het bruggetje.
– Altijd de standaard hygiëne maatregelen in acht nemen.

Zodra er vanuit de overheid meer ruimte wordt geboden, zullen we dit aan jullie laten weten.
We hopen op een lange en prachtige zomer!