apr 102023
 

Beste Kratos Beachers,

Hierbij alweer de eerste nieuwsbrief van Kratos Beach met informatie over het nieuwe beachseizoen 2023. Het is nog een beetje fris buiten, maar het zonnetje schijnt alweer wat langer. Wij hebben er nu al zin in. Jullie ook?

Lees hieronder wat er allemaal op de planning staat voor de start van het beachseizoen!

Inschrijven trainingen 2023

Vanaf nu kun je je opgeven voor de trainingen van dit jaar. Een trainingsblok bestaat uit acht trainingen in de periode van 8 mei t/m 28 juni. Trainingen voor de senioren vinden plaats op maandag (heren), dinsdag (dames) en woensdagavond (heren/dames) in twee blokken van 18:30-20:00 en 20:00-21:30.

Voor de jeugd (A, B, C) worden dit jaar geen aparte trainingsgroepen georganiseerd. Zij zullen in aanvulling op het zaalseizoen 1x per week op de beachvelden kunnen trainen en dit wordt georganiseerd door de trainers vanuit de zaal. Jeugspelers hoeven zich daar niet apart voor in te schrijven (wel wanneer zij aanvullend daarop ook nog willen free-beachen).

Voor de mini’s (6-12 jaar) worden er (bij voldoende animo) op zaterdagochtend beachtrainingen georganiseerd. Ook hier zijn de inschrijvingen inmiddels voor geopend.

De inschrijvingen lopen tot 30 april. De indeling van de trainingsgroepen voor de senioren wordt een week voor start bekend gemaakt.

Opgeven kan via onze website: kratosbeach.nl

Inschrijven Free Beach 2023

Vanaf nu kun je je ook opgeven voor de Free Beach van dit jaar. Je kan dan het hele beachseizoen zelf bepalen wanneer je gaat beachen. We werken ook dit seizoen weer met het wekelijkse reserveringssysteem. Zo weet je zeker dat je een plekje hebt, als je komt beachen!

Opgeven kan op onze website: kratosbeach.nl

Inschrijven DBC 2023

Aanstaande 24 april tot 8 mei zijn ook de inschrijvingen weer open voor de Delftse Beach Competitie. Hierbij zal weer het principe gelden van vol=vol. Dus zet deze data in je agenda zodat je je niet vergeet in te schrijven!

De DBC begint in de week van 25 mei en duurt tot en met 30 juni (met een uitloop van 2 weken).

Klusdag

Zaterdag 15 april staat de jaarlijkse klusdag weer gepland. Dan gaan we een aantal noodzakelijke klussen doen, onkruid van de velden verwijderen, velden opbouwen, de keet schoonmaken, terras inrichten etc. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken. Hoe meer handjes, hoe sneller we klaar zijn. Dus zet deze datum in je agenda en kom ons helpen.

Een berichtje dat je erbij bent zou fijn zijn, dat kan via info@kratosbeach.nl 

Special request:
Heb je verstand van elektra, dan ben je extra welkom bij de klusdag! We moeten nodig met de elektriciteit aan de slag in en om de keet. Ben je hier handig mee of weet je iemand: meld je dan bij ons.

Gezocht: nieuwe (bouw)keet!
De huidige beachkeet is hard aan vervanging toe. Weet jij iemand of een bedrijf met een oude bouwkeet: meld je dan bij ons!

Met vriendelijke groet,

Bastiaan, Alain, Wendy, Koen, Jens en Linda
de beachcommissie van Kratos Beach