Algemene informatie

 

In 2013 is Kratos’08 naast het volleybal in de zaal uitgebreid met een prachtige beachaccommodatie! In de zomerperiode kunnen we daardoor volop door met het spelen van volleybal; alleen dan op het zand. Achter onze sporthal hebben we de beschikking over twee beachvolleybalvelden bij het Kratos Beach Center, prachtig gelegen aan het water van het Abtswoudse Bos.

Het Kratos Beach Center is compleet: de velden en materialen zijn van goede kwaliteit én het is een mooie plek om te relaxen, socializen en vooral genieten. Van een ballenvanger tot verlichting en van terras met picknicktafels tot keet met verfrissende sportdranken. Van toilet tot muziek. Aan alles is gedacht.

Kratos biedt de mogelijkheid om vrij te beachen, trainingen te volgen, mee te doen aan de Delftse Beach Competitie en aan zomertoernooien. De Delftse Beach Competitie vindt plaats in samenwerking met DSSV Punch en VVV Delta.

Kortom: wil jij komende zomer écht gaan genieten? Kijk dan eens rond op deze website en schrijf je in voor Kratos Beach!

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar kratosbeachcommissie@gmail.com

 Posted by at 14:24