Huisregels

 

Om te zorgen dat iedereen met veel plezier kan deelnemen aan Kratos Beach, vragen we aan iedereen zich aan de volgende regels te houden.

We willen met name dat er beter wordt gelet op ons materiaal, vooral de ballen.

Ballen:
Elke training eindigt met net zoveel ballen als de training begonnen is. De ballen worden dus vóór en na de training geteld. Er zijn tien ballen per veld beschikbaar en de ballen zijn per veld genummerd. Ballen die wegrollen, in de bosjes vallen en/of in het water belanden, meteen ophalen. Wacht hier niet mee tot het einde van de training/wedstrijd, hoe vervelend dat ook is. Neem voor Free Beach en de Delftse Beach Competitie je eigen bal mee.

Velden:
Hark de laatste paar minuten van de training met je team even de velden aan. Doe dit ook als je bent gaan Free Beachen (indien de keet geopend is). Harken hangen in de keet. Hark de velden van buiten naar binnen, zo voorkomen we dat er een ‘kuil’ ontstaat in het midden van het veld.

Netten:
Verlaat je als laatste het Kratos Beach Center? Haal dan de spanning van de netten.

Consumpties:
Zin in een drankje of iets te eten? Reken je consumpties direct af als je deze uit de keet pakt! De prijslijsten hangen duidelijk in en op de keet!

Afval:
Gooi je afval in de daarvoor bestemde afvalbak. Afvalbak vol? Leeg deze dan even en breng de volle vuilniszak naar de ondergrondse container op het sportpark, naast de parkeerplaatsen voor mindervaliden. De sleutel van de ondergrondse container hangt in de keet.

Keet:
In de keet staan stellingkasten. In deze kasten staan bakken met labels. Berg al het gebruikte materiaal in de daarvoor bestemde bak op. Veeg zo af en toe de keet even aan met de bezem.

Fietsen:
Parkeer je fiets altijd op de daarvoor bestemde plaatsen. Dus aan de voorzijde van het sportpark, of op de plekken naast onze hal.

Waardevolle spullen:
Niet in de keet achterlaten.

Algemeen:
Hou het Kratos Beach Center netjes, zowel tijdens als na het sporten! Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: zo heeft de volgende gebruiker ook veel plezier van de velden!

Spreek elkaar aan op gedrag dat niet past bij bovenstaande regels!

 Posted by at 21:30