Lidmaatschap

 

Kratos Beach biedt de mogelijkheid om vrij te beachvolleyballen, trainingen te volgen, mee te doen aan de Delftse Beach Competitie en aan toernooien. Er zijn verschillende vormen van lidmaatschap:

 • Free Beach
 • Trainingen – senioren
 • Trainingen – jeugd
 • Trainingen – mini

Free Beach (basis lidmaatschap)

Iedereen die wil beachvolleyballen bij Kratos Beach dient zich in te schrijven voor een Free Beach lidmaatschap. Dit is een basis-lidmaatschap dat je toegang geeft tot de velden gedurende het beachseizoen. Je kunt beachen wanneer het jou uitkomt, behalve tijdens trainingen, competitie en toernooien. Velden en netten zijn altijd aanwezig, ballen dien te zelf mee te brengen. Voor het gebruik van de voorzieningen in de keet moet je bij iemand van de commissie een sleutel regelen.

Het Free Beach-lidmaatschap kost €40,- per seizoen.

Beach Trainingen – senioren

Naast het vrije beachvolleyballen kun je ook meedoen aan trainingen. Je krijgt dan voor een periode van 8 weken 1,5 uur training op een veld van het Kratos Beach Center. De Kratos Beach Commissie maakt de indeling van de trainingsgroepen en houdt daarbij zoveel mogelijk rekening met de verschillende niveaus. Uiteraard kan de commissie niet aan alle wensen voldoen. De trainingen vinden plaats in mei en juni. Voor de jeugd organiseert de Kratos Beach Commissie aparte trainingsgroepen; deze trainen vóór de senioren.

Deze trainingen worden gegeven door vrijwillige trainers vanuit Kratos. Om te zorgen dat alle groepen ook daadwerkelijk een trainer krijgen, zijn we daarom afhankelijk van leden die zicht daarvoor opgeven. Om die reden kunnen we dus niet garanderen dat er voor iedere groep een trainer zal zijn. Het is de afgelopen jaren gebleken dat het vinden van voldoende vrijwillige trainers niet altijd even makkelijk is. Dat zou dus kunnen betekenen dat je bij dit normale trainingsabonnement geen trainer krijg toegewezen vanuit de beachcommissie en dat je hier als trainingsgroep zelf naar op zoek moet gaan.

Ook is de kans aanwezig dat het onderlinge niveau binnen deze groepen best van elkaar kan verschillen. Omdat de meeste senioren voor een trainingen- PLUS lidmaatschap kiezen, is er minder ruimte om deze groepen ook op niveau in te kunnen delen.

Uiteraard ben je met dit lidmaatschap wél verzekerd van acht weken lang een eigen veld op een vast tijdstip.

Het Trainingen lidmaatschap voor senioren (incl. Free Beach) kost €90 per seizoen.

 

Delftse Beach Competitie (DBC)

Naast het vrij beachvolleyballen kun je ook meedoen aan de Delftse Beach Competitie. Deze competitie vindt plaats in mei en juli en de wedstrijden worden gespeeld op de donderdagavond voor de heren en vrijdagavond voor de dames (dit wisselt ieder jaar). De Delftse beach Competitie wordt georganiseerd door de volleybalverenigingen vv Kratos ’08, DSSV Punch en VVV Delta. Er zijn zowel uit- als thuiswedstrijden. Kijk hier voor meer informatie over de competitie.

Meedoen aan de Delftse Beach Competitie staat los van een lidmaatschap bij Kratos Beach en kost €35 per TEAM.

Beach Trainingen – jeugd

Je kan je inschrijven voor de Kratos Beach Trainingen Jeugd als je in 2018 jonger bent dan 18 (dus geboren in 2000 of later). Je krijgt dan een Free Beach lidmaatschap en acht trainignen in de maanden mei en juni.

Voor de indeling van de verschillende niveaus gelden de volgende leeftijden voor zowel meisjes als jongens:

 • Van 6 tot 12 jaar kunt u terecht bij de mini’s.
 • Van 12 tot 14 jaar kunt u terecht bij de C’s.
 • Van 14 tot 16 jaar kunt u terecht bij de B’s.
 • Van 16 tot 18 jaar kunt u terecht bij de A’s

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het niveau van de spelers, kan er ook een gemixte trainingsgroep worden gemaakt: de Mix-C (leeftijd 12-14 jaar).

Het Kratos Basis Beach-abonnement inclusief trainingen voor jeugd kost €50 per seizoen.

 

Enkele andere spelregels:

 • Wil je meedoen met trainingen en/of competitie, moet je óók lid worden van Kratos Basis Beach;
 • Je hoeft geen lid te zijn van Kratos ’08 om je in te mogen schrijven voor Kratos Beach. Voor externen gelden dezelfde prijzen.
 • Om vrij te kunnen beach volleyballen in het Kratos Beach Center, dien je lid te zijn van Kratos Basis Beach;
 • De Kratos Beach Commissie maakt informatie met betrekking tot (niet)beschikbaarheid van velden via deze website bekend. Kijk dus goed of er geen activiteit is op de dag dat jij wilt gaan beachen!
 • Trainingen gaan ongeacht de weersomstandigheden altijd door. Enige uitzondering hierop is onweer. Middels mail en website word je hierover geïnformeerd.

Veel beachplezier gewenst!

 Posted by at 10:31