Lidmaatschap

 

Kratos Beach biedt de mogelijkheid om vrij te beachvolleyballen, trainingen te volgen, mee te doen aan de Delftse Beach Competitie en aan toernooien. Er zijn verschillende vormen van lidmaatschap:

 • Free Beach
 • Trainingen – senioren
 • Trainingen – jeugd
 • Trainingen – mini

Free Beach (basis lidmaatschap)

Iedereen die wil beachvolleyballen bij Kratos Beach dient zich in te schrijven voor een Free Beach lidmaatschap. Dit is een basis-lidmaatschap dat je toegang geeft tot de velden gedurende het beachseizoen. Je kunt beachen wanneer het jou uitkomt, behalve tijdens trainingen, competitie en toernooien. Om vrij te spelen kun je een veld reserveren via het online reserveringssysteem. Velden en netten zijn altijd aanwezig, ballen dien te zelf mee te brengen. Voor het gebruik van de voorzieningen in de keet moet je bij iemand van de commissie een sleutel regelen.

Het Free Beach-lidmaatschap kost €45,- per seizoen

Beach Trainingen – senioren

Naast het vrije beachvolleyballen kun je ook meedoen aan trainingen. Je krijgt dan voor een periode van 8 weken 1,5 uur training op een veld van het Kratos Beach Center. De Kratos Beach Commissie maakt de indeling van de trainingsgroepen en houdt daarbij zoveel mogelijk rekening met de verschillende niveaus. Uiteraard kan de commissie niet aan alle wensen voldoen. De trainingen vinden plaats in mei en juni. Deze trainingen worden gegeven door ervaren, betaalde trainers geselecteerd door Kratos Beach.

Het Trainingen lidmaatschap voor senioren (incl. Free Beach) kost €100 per seizoen

Beach Trainingen – jeugd

Je kan je inschrijven voor de Kratos Beach Trainingen Jeugd als je in 2023 jonger bent dan 18 (dus geboren in 2005 of later). Je krijgt dan een Free Beach lidmaatschap en acht trainingen in de maanden mei en juni.

Voor de indeling van de verschillende niveaus gelden de volgende leeftijden voor zowel meisjes als jongens:

 • Van 6 tot 12 jaar kunt u terecht bij de mini’s.
 • Van 12 tot 14 jaar kunt u terecht bij de C’s.
 • Van 14 tot 16 jaar kunt u terecht bij de B’s.
 • Van 16 tot 18 jaar kunt u terecht bij de A’s

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het niveau van de spelers, kan er ook een gemixte trainingsgroep worden gemaakt: de Mix-C (leeftijd 12-14 jaar).

Het Kratos Basis Beach-abonnement inclusief trainingen voor jeugd kost €55 per seizoen

Enkele andere spelregels:

 • Je hoeft geen lid te zijn van Kratos ’08 om je in te schrijven voor Kratos Beach.
 • Om vrij te kunnen beachvolleyballen bij Kratos Beach, dien je een Free Beach lidmaatschap af te sluiten of éénmalig een los veld te huren;
 • De Kratos Beach Commissie maakt informatie met betrekking tot beschikbaarheid van velden via deze website bekend. Kijk dus goed of er geen activiteit is op de dag dat jij wilt gaan beachen!
 • Trainingen gaan ongeacht de weersomstandigheden altijd door. Enige uitzondering hierop is onweer. Middels mail en/of de WA groep word je hierover geïnformeerd.

Veel beachplezier gewenst!

 Posted by at 10:31