Veld Reserveren

 

Iedereen die wil freebeachen dient bij Kratos Beach te trainen of een free-beach lidmaatschap te hebben afgesloten. Ben je nog niet aangemeld voor de trainingen of het free-beachen, schrijf je dan zo snel mogelijk in!

Hieronder vind je de regels omtrent het reserveren en gebruik van de velden voor het Free-Beachen.

Reserveringssysteem
– Om een veld te reserveren is er een Google Spreadsheet aangemaakt waarin je een tijdslot kunt reserveren door het invullen van je naam.
– Iedereen met minimaal een Free Beach lidmaatschap krijgt van ons een uitnodiging, waarmee je de machtiging krijgt om dit document te kunnen bewerken. Daarvoor gebruiken we het mailadres waarmee je ook geregistreerd staat bij Kratos Beach.
– Om een reservering te kunnen doen, dien je de app ‘Google Spreadsheets’ op je telefoon installeren. Inloggen kan ook via de browser op je computer. Let op: Je moet wel de app van Google gebruiken, met andere spreadsheet-apps werkt dit niet vanaf je telefoon.
– De eerste keer moet je inloggen via de link in de uitnodiging. Daarna kun je ook de link gebruiken zoals die op de homepage staat.

Regelementen
– Reserveren van een veld op een bepaalde dag en tijd, doe je door je naam in te vullen in één van de vrije tijdsloten.
– Pas reserveren op het moment dat je vier personen hebt gevonden die dan ook echt kunnen spelen (dus niet vooruit tijdsblokken claimen)
– Eventueel mag je ook met twee personen een reservering doen. In dat geval zet je bij de andere twee plekken een vraagteken. Iedereen is dan vrij om die plekken in te vullen en zo tegen elkaar te gaan spelen.
– Je ontvangt geen bevestiging van je reservering. Het actuele schema publiceren wij ook op de site van Kratos Beach zodat alles geheel transparant verloopt.
– Het is niet toegestaan om twee blokken achter elkaar te reserveren. Als er na jouw tijdsblok geen andere reservering is gedaan, mag je uiteraard langer doorspelen (dus niet vooraf reserveren).
– Het is niet toegestaan om namen van andere spelers naar een ander tijdstip te verplaatsen of te verwijderen.
– Iedere zondagavond wordt een nieuwe week gepubliceerd op de website van Kratos Beach, zodat je maximaal 1 week vooruit kunt reserveren.

Gebruik van de velden
– Het hek aan de achterzijde is voorzien van een elektrisch slot. Alain, Manon en Jens kunnen dit hek op afstand openen. Als het hek dicht zit, graag even een berichtje of belletje naar één van bovenstaande personen.
– Vijf minuten voor het einde van je reservering stoppen met spelen om de velden aan te harken zodat de volgende spelers op tijd kunnen beginnen.
– De keet mag in principe geopend worden voor een muziekje, kopen van een drankje, bijvullen van water of om naar het toilet te gaan.
– Neem je eigen volleybal mee. De ballen in de keet worden alleen gebruikt voor de trainingen.

Klik HIER om je tijdslot te reserveren voor het freebeachen.